ÇİĞ BÖREK Spacer
Sitemizi Sitemizi Taşıdık Daha çok İçerik İçin Flatcast.wen.tr sitemizi ziyaret edin


1- Sitemizde 7 Adet Moderatör Alınacaktır.
2- Admin 'e Kadar Yükselme Şansınız Var.
3- Haftanın ve Ayın Üyesi Seçimleri Devam Etmektedir.
4- Sitemiz Yeni Tema ve Konularıyla Karşınızda...
5- Misafirken Sitemizden Faydalanma Oranınız %70 'dir
6-cikiş icin Do not display again tuşunu tıklayiniz
.



İYİ FORUMLAR
ÇİĞ BÖREK Spacer
Sitemizi Sitemizi Taşıdık Daha çok İçerik İçin Flatcast.wen.tr sitemizi ziyaret edin


1- Sitemizde 7 Adet Moderatör Alınacaktır.
2- Admin 'e Kadar Yükselme Şansınız Var.
3- Haftanın ve Ayın Üyesi Seçimleri Devam Etmektedir.
4- Sitemiz Yeni Tema ve Konularıyla Karşınızda...
5- Misafirken Sitemizden Faydalanma Oranınız %70 'dir
6-cikiş icin Do not display again tuşunu tıklayiniz
.



İYİ FORUMLAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaAnasayfa  ~*SOHBETYERi_FM~*SOHBETYERi_FM  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  AramaArama  iletişim  

Sitemizi Taşıdık Yeni Sitemizi ziyaret etmek için Linke Tıklayın http://flatcast.web.tr/


 

 ÇİĞ BÖREK

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
KaLpSiz1KıS_CeReN
aktif üyeaktif üye
avatar



ÇİĞ BÖREK Empty
MesajKonu: ÇİĞ BÖREK   ÇİĞ BÖREK Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 7:54 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çiğ Börek
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Malzemesi:
Malzemeler: (hamuru için) 4 su bardağı un su 1 yumurta 1-2 damla sirke tuz Kızartmak için sıvıyağ (iç malzeme) 250 gr. beyaz peynir yarım demet maydonoz

Tarifi:
Hazırlanışı: Unu tezgahın üzerine koyup ortasını açın biraz su, yumurta ve tuz ekleyip yoğurun, yoğunluğuna göre su eklemeye devam edin, kulak memesi kıvamında bir hamur elde ettiğinizde tezgahın üzerinde rulo yapıp 3 parmak arayla kesip küçük toplar yapın. Her birini yaklaşık 15 cm çapında açıp içine, maydonozlu ve peynirli harcdan yarım ay dolacak şekilde koyun. Diğer tarafı üzerine kapatıp, kızgın yağda iki tarafıda renk alana kadar pişirin. Her hamur için aynı işlemi uygulayın. Not: Bol yağda tavayı öne arkaya sallayarak kızartın ki böreğiniz resimdeki gibi şişsin. AZ YAĞLI OLMASI İÇİNDE PİŞER PİŞMEZ HAVLU KAĞIT ÜZERİNE KOYUN.
NOT : SİZE TAVSİYEM HAMURUNU EKMEK FIRININDAN HAZIR MAYALI OLARAK ALABİLİRSİNİZ. İŞİNİZİ ÇOK KOLAYLAŞTIRACAK EMİN OLUN AFİYET OLSUN
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ÇİĞ BÖREK
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SOSİSLİ MİLFÖY BÖREK

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Genel Konular :: Yemek Tariflri-
Buraya geçin: