KARNIYARIK Spacer
Sitemizi Sitemizi Taşıdık Daha çok İçerik İçin Flatcast.wen.tr sitemizi ziyaret edin


1- Sitemizde 7 Adet Moderatör Alınacaktır.
2- Admin 'e Kadar Yükselme Şansınız Var.
3- Haftanın ve Ayın Üyesi Seçimleri Devam Etmektedir.
4- Sitemiz Yeni Tema ve Konularıyla Karşınızda...
5- Misafirken Sitemizden Faydalanma Oranınız %70 'dir
6-cikiş icin Do not display again tuşunu tıklayiniz
.



İYİ FORUMLAR
KARNIYARIK Spacer
Sitemizi Sitemizi Taşıdık Daha çok İçerik İçin Flatcast.wen.tr sitemizi ziyaret edin


1- Sitemizde 7 Adet Moderatör Alınacaktır.
2- Admin 'e Kadar Yükselme Şansınız Var.
3- Haftanın ve Ayın Üyesi Seçimleri Devam Etmektedir.
4- Sitemiz Yeni Tema ve Konularıyla Karşınızda...
5- Misafirken Sitemizden Faydalanma Oranınız %70 'dir
6-cikiş icin Do not display again tuşunu tıklayiniz
.



İYİ FORUMLAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaAnasayfa  ~*SOHBETYERi_FM~*SOHBETYERi_FM  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  AramaArama  iletişim  

Sitemizi Taşıdık Yeni Sitemizi ziyaret etmek için Linke Tıklayın http://flatcast.web.tr/


 

 KARNIYARIK

Aşağa gitmek 
3 posters
YazarMesaj
KaLpSiz1KıS_CeReN
aktif üyeaktif üye
avatar



KARNIYARIK Empty
MesajKonu: KARNIYARIK   KARNIYARIK Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 8:18 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Diyet Karnıyarık
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Malzemesi:
1 patlıcan, 4 orta boy soğan, ½ kg yağsız kıyma, 4 orta boy domates, 4 adet sivri biber, 1-2 sap maydanoz, 1 bardak su, Tuz ve karabiber

Tarifi:
Patlıcanları 200 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Harcı için soğanları ve domatesi ayrı ayrı rendeleyin. Yeşilbiberleri ve maydanozu ince ince kıyın. Hiç yağ koymadığınız bir tavada yağsız kıymanızla soğanı kavurun. Yine 200 derecedeki fırında suyunu çekene kadar pişirin. Kıyma kendi suyunu ve yağını salacaktır. Daha sonra da sırasıyla içine domatesleri, yeşilbiberi, maydanozu, tuz ve karabiberi ekleyerek beş dakika kadar pişirin. Patlıcanları yağsız bir tepsiye dizerek üstlerini yarın. İçine harcı doldurun. Üstlerine kabuğu soyulmuş bir dilim domates ve tam bir sivri biber ile süsleyerek, bir bardak suyu üzerlerine gezdirin. 200 derecedeki fırında suyunu çekene kadar pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
PaTRoN
PaTRoN
PaTRoN
PaTRoN


Yaş : 51
Nerden Nerden : sakarya
Lakap Lakap : kaptan

KARNIYARIK Empty
MesajKonu: Geri: KARNIYARIK   KARNIYARIK Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 8:35 am

karni yariginda diyeti varmiydi valla ilk duydum ceren paylasimibn icin saol
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://patron.forum.st
KaLpSiz1KıS_CeReN
aktif üyeaktif üye
avatar



KARNIYARIK Empty
MesajKonu: Geri: KARNIYARIK   KARNIYARIK Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 8:41 am

abi kıyması yağsızya:P, bu arada yemek tariflerini kolay pratik menüler seçiyorumki zaman harcanmasın bayan erkek herkes mutvakta kolayca yapabilsin die. sende dene bence hep dışardan yeme:P
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
PaTRoN
PaTRoN
PaTRoN
PaTRoN


Yaş : 51
Nerden Nerden : sakarya
Lakap Lakap : kaptan

KARNIYARIK Empty
MesajKonu: Geri: KARNIYARIK   KARNIYARIK Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 1:10 pm

benim yapamicagim yemek yok aslindaa
uşeniyorum sadece
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://patron.forum.st
~*~^ilhan^~*~
uzman CaVuŞuzman CaVuŞ
~*~^ilhan^~*~


Yaş : 42
Nerden Nerden : kastamonu
Lakap Lakap : gececi

KARNIYARIK Empty
MesajKonu: Geri: KARNIYARIK   KARNIYARIK Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 4:05 am

abi sen cacık yapmayı biliyon mu. heee bu arada patlıcanda nikotin var söliimde demedi demeyin. What a Face ben sevmem ama paylaşım güzel tşkler.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
PaTRoN
PaTRoN
PaTRoN
PaTRoN


Yaş : 51
Nerden Nerden : sakarya
Lakap Lakap : kaptan

KARNIYARIK Empty
MesajKonu: Geri: KARNIYARIK   KARNIYARIK Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 11:31 am

ula nikotinbizimbir parcamiz onda olsa ne olur
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://patron.forum.st
~*~^ilhan^~*~
uzman CaVuŞuzman CaVuŞ
~*~^ilhan^~*~


Yaş : 42
Nerden Nerden : kastamonu
Lakap Lakap : gececi

KARNIYARIK Empty
MesajKonu: Geri: KARNIYARIK   KARNIYARIK Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 1:31 pm

yakalayıpta koyamadım birde patlıcanın zararlarına bak istersen
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KARNIYARIK
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Genel Konular :: Yemek Tariflri-
Buraya geçin: